violin underside_topbilleder_18

Fagoversigt Violin

Dette fag tilbydes fra:

1. klasse og opefter.Når du melder dig til undervisning på et strygeinstrument (violin, bratsch eller cello), bliver du automatisk gratis medlem af musikskolens strygeorkester, som spiller i musikskolehuset en gang om ugen. 


Violin/Bratsch er det instrument man kan starte på tidligst, nemlig helt ned til 4-års alderen.

 

Violinen er et gammelt velkendt instrument og er blandt andet kendt for at være det instrument der ligger den menneskelige stemme nærmest.

 

Udover at violinen betragtes som et yderst udtryksfuldt instrument, bliver den også betragtet som et kunststykke i sig selv og kan fås i meget dyre eksemplarer.

 

Violin


Indhold

At lære at spille violin kræver tålmodighed og dedikation, og man siger at violinen er et instrument, der giver mulighed for evig lærdom og udforskning, fordi violinspil og instrumentet i sig selv har så mange nuancer, man kan gå i dybden med.

Violinen kan bruges inden for mange genrer så som klassisk, jazz, rock, pop eller hård metal.

 

Selvom en violin kan koste op til mange millioner kr., kan den også fås helt ned til 1000 kr. eller mindre, inklusiv kasse og bue. Som nybegynder kan du dog til at starte med at leje en violin, som giver dig mulighed for at se, om det er noget for dig at spille violin. Du kan ved køb af instrumentet med fordel lade dig rådgive af din lærer.

Når du tilmelder dig violinundervisning, bliver du automatisk en del af vore orkestre. Når du har lært de grundlæggende ting som violinist, kommer du ind i vores aspirantorkester, og når din lærer vurderer, at du er dygtig nok, rykker du op i  Bastro, som er vores strygeorkester (link Orkestre og bands).

 

Du kan leje instrumenter ganske billigt i musikskolen - læs mere her: Leje

 

Her kan du læse mere om strygerfamilien, og høre hvordan de lyder.

 

Øvelse gør mester

Det er vigtigt at du øver dig hjemme!

- Se her hvordan du skal øve dig.

 

- Læs mere om orkestre her

- Se lærerplan for undervisning her

- Tilmeld dig her

- Kontakt os her

- Priser og holdstørrelser 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.