Lærerliste Ulrik Vesti

Klaver og Keyboard

 

UlrikVestiEt musikinstrument er noget der skal udforskes, snarere end overvindes. Elementer som improvisation og komposition er bl.a. måden at opnå dette på, og jeg søger derfor for at inddrage dem på alle niveauer af min undervisning. Det er min overbevisning, at vi som musikere skal være skabende.... også helt fra start. 

 

At spille og skabe musik er noget af det mest fantastiske vi som mennesker kan beskæftige os med, men det kræver at vi arbejder med hele kroppen og ikke mindst sindet. Det er vigtigt at kunne bruge fantasien, ikke kun hænderne og ørene.

 

 

 

Undervisningen planlægges efter den enkelte elevs udgangspunkt og egne ønsker, men vil altid som minimum være bygget op omkring:

 

- Generel kropsbevidsthed i henhold til instrumentet

- Udvikling af motorik

- Klang og anslag

- Musikteoretisk forståelse på tværs af genrer

- Arbejde med repertoire 

- Improvisation

 

Selv er jeg uddannet i Klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor jeg studerede ved Thomas Tronhjem og professor John Damgaard. Herudover har jeg studeret hos den anerkendte pianist og forfatter Madeline Bruser ved "The Art of Practicing Institute" i New York. Jeg er desuden medstifter og bestyrelsesmedlem i foreningen Nordjyske Pianister, samt medlem af det eksperimenterende band SHITPISSNVOMIT.

 

Jeg har haft en omfattende koncertaktivitet som solist og akkompagnetør, medvirket på diverse pladeindspilninger, samt været aktiv som komponist i flere sammenhænge. De seneste år har jeg specialiseret mig ved at spille udelukkende improviseret musik og egne originale værker.

 

 

Klaver


Keyboard/Synthesizer 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.