underside_topbilleder_7

Lærerliste Thomas Winthereik

 

Brugsguitar, klassisk guitar

 

DSC00001En af de vigtigste målsætninger i min undervisning er, at eleven lærer at spille på sit instrument sådan at det bliver nemt og uproblematisk at lave musik - også når eleven engang ikke længere går til guitar. Det er ikke vigtigt, at alle bliver virtuoser, men hver ny elev jeg får ind ad døren betragter jeg som én, der har potentialet til at komme rigtig langt med musikken.

I timerne spiller vi mange slags musik, ny som gammel. Jeg hjælper kort sagt eleverne med at spille det, de har mest lyst til og evner for. Jeg underviser efter noder, tabs, akkorder og gehør, men med udgangspunkt i klassisk guitarteknik, dvs. fingerspil.

Ballerup Musikskole har fyldt meget i mit liv. Som barn gik jeg selv i musikskolen - til blokfløjte, guitar, sammenspil, sang, kor og klaver. Mens jeg studerede underviste jeg i musikskolen og da jeg i 2003 vendte hjem efter tre år i Holland blev jeg igen ansat som guitarlærer.

Jeg har studeret klassisk guitar på musikkonservatorierne i København og Malmø og blev færdig i 1999. Undervejs er jeg blevet undervist af nogen af verdens bedste guitarister og pædagoger, f.eks. Göran Söllscher og Per-Olof Johnson - og Dag Egil Berge som i dag er min kollega i Ballerup Musikskole.

I min karriere har jeg medvirket på mange indspilninger, bl.a. med mit guitarensemble Trio Campanella, hvis cd'er er udgivet verden over på pladeselskabet Naxos. Koncerter har jeg spillet mange af og alle vegne: fra London til Amsterdam, fra Torshavn til Paris. I Rundetårn og på Roskilde Festivalen.

 

Guitar 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.