underside_topbilleder_2

Undervisning Talentpladser

Indhold

Musikskolen har et antal talentpladser til rådighed, som fordeles mellem elever, der er særdeles talentfulde og udviser stor flid.

Som elev på vores talentpladser modtager du gratis undervisning i ekstra 20 minutter på dit hovedinstrument eller 20 minutter på dit bi-instrument, samt teori- og hørelæreundervisning.

Krav

Det er læreren der indstiller vore elever til talentpladserne.

Skal du optages til en talentplads, bør du have en intention om et fremtidigt engagement i vores musikskole - eller om en fremtidig musikalsk karriere - samt være indstillet på deltagelse i vores arrangementer og orkestre.

Vi samarbejder med fire andre musikskoler - Furesø, Gentofte, Gladsaxe og Herlev musikskole - om projekt ”Kvintoratet”. I Kvintoratet har vi med støtte fra Kulturministeriet udviklet yderligere aktiviteter for talenteleverne - aktiviteter som du forventes at deltage i.

Øvelse gør mester

Det er vigtigt at du øver dig hjemme!

Se her hvordan du skal øve dig.

For mere information kan du downloade vores brochurer om talentpladser
Download tilmelding 2017 - 2018

Download brochure 2016 - 2017
Download brochure-dans-2016 - 2017

- Kontakt os her

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.