underside_topbilleder_105

Lærerliste Susanne Vibæk

 

Harmoniorkester

 

 

 
 
SusanneVibkII-2Jeg er egentlig uddannet trompetist men fik i 2011 en kandidatgrad i musikledelse. Det vil altså sige, at jeg i dag dirigerer meget mere end jeg spiller trompet.

Jeg elsker at stå foran et orkester og være med til at skabe en god stemning. Hvis publikum skal have en god, rørende eller festlig oplevelse, er det jo os på scenen, der skal sørge for det.
 
Jeg har igennem de sidste 10 år dirigeret et hav af amatørorkestre, og de sidste par år er der også kommet professionelle ensembler på mit CV. 
 
Jeg blev i foråret 2013 udtaget til European Brass Band Association’s Conductors Competition og nåede en plads i semifinalen. I den forbindelse fik jeg bl.a. mulighed for at dirigere Norges RadioOrkester.
 
Musicalopsætninger er også en stor interesse. Jeg har således stået i spidsen for Cabaret, Evita og Crazy for You på Nyborg Voldspil, Atlantis på Helsingør Kulturværft samt Miss Saigon på Palsgaard Sommerspil. Næste år skal jeg dirigere en ny dansk musical Blod & Ære på Kulturværftet i Helsingør. Jeg skal arrangere al musikken først, så det bliver en stor og spændende opgave. 
 
Selv om dirigentkarrieren har taget mere fart, får trompeten ikke lov at samle støv, og jeg spiller stadig i forskellige sammenhænge. Fx med Trioen Treklang - med Anders Haaber og Christoffer Brodersen, som har nydt stor succes ved nogle kirkekoncerter rundt i landet.
 
 


 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.