Danse underside_topbillede

Lærerliste Stine Louise Henriksen

StineJeg er en garvet dansepige, som nærmest er vokset op på en danseskole. Fra barns ben har jeg danset Disco Jazz Free Style, Jazzballet, Hip Hop, Rock n Roll, Jitterbug, Standard og Latin. Det er blevet til en del medaljer i årenes løb – bla. DM i Disco og Latin og Nordisk Mester i Disco.

 

I 2007 blev jeg uddannet Musical Performer (sanger, danser og skuespiller) og debuterede i 2011 med hovedrollen i den danske opsætning af Mamma Mia. Derudover har jeg medvirket i professionelle opsætninger af West Side Story, Hair, Oliver! og Skatteøen.

 

På Fitness fronten er jeg ambassadør for Masala Bhangra Workout og instruktør i Ballroom Fitness.

 

Udover dansen underviser jeg i drama på DBY/ Play- Cph og skriver musik sammen med Reilsongs, Det har resulteret i nogle singler og en del radioplay.

 

Når jeg underviser så lægger jeg allerførst vægt på danseglæden blandet med en god portion disciplin. Jeg arbejder med danseteknisk grundtræning såsom smidighed, balance og styrke. Elevernes får mulighed for at arbejde med eget udtryk og kreativitet, og evnen til koncentration, samarbejde og tilstedeværelse bliver skærpet.

 

 

 

Dans, dans & teknik, drama.

 

 

 

 

 

 

 

Dans


Dans-Teknik


Drama 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.