underside_topbilleder_117

Fagoversigt Rytmik

Disse fag tilbydes fra:

0-5 år.


Alle børn er musikalske og vi har derfor også stort fokus på de helt små musikelever og tilbyder undervisning allerede fra dit barn er 0 år. 


Musik, sang og bevægelse er god stimulans og har stor betydning for dit barns sanser og udvikling, allerede fra dit barn ligger trygt inde i maven. 


En voksen deltager aktivt i undervisningen. 

 

Undervisningen foregår i Musikskolehuset, Gl. Rådhusvej 13, 2750 Ballerup


Undervisningen varetages af Rasmus Svale Kjærgård Lund.

 


Babyrytmik - tirsdag - sæson 18/19

 

Hold: 3- 6 måneder, kl. 13.45 – 14.30

Hold: 7- 12 måneder, kl. 14.35 – 15.20


Til babyrytmik tilbyder vi en dejlig musikalsk oplevelse for dig og din baby. Vi laver remser, danser, synger og spiller på instrumenter. Gennem musikken stimulerer vi barnet sprogligt og motorisk og skaber et nærvær mellem voksen og barn. 

 

I rytmikundervisningen introducerer vi barnet for forskellige instrumenter og lyde. Allerede tidligt kan man opleve, hvordan barnet genkender rytmer og klange i musikken og begynder at ”rokke” med til sangene. 

 

Vi ønsker, at skabe en tryg og behagelig atmosfære, hvor der er fokus på de små og vi lægger vægt på at der både er plads til latter, barnegråd og bleskift undervejs i undervisningen.

 

Holdet 3 – 6 måneder tager udgangspunkt i babyer som ikke er begyndt at kravle. Der er fokus på at give barnet en masse sanseindtryk og en oplevelse af musikken gennem de voksnes stemmer og bevægelser.

Vi laver remser og sange som styrker barnet motorisk, både hvor barnet ligger på gulvet, vi sidder på stole og danser rundt.

 

Holdet 7- 12 måneder tager udgangspunkt i babyer som er begyndt at bevæge sig mere og måske begyndt at kravle. I denne gruppe lader vi børnene udforske flere instrumenter og benytter en del rekvisitter som faldskærm, bolde og bamser til at gøre rytmikundervisningen sjov og spændende. Da børnene på dette hold er vokset mere både motorisk og mentalt bliver der i højere grad klappet, danset og spillet på instrumenter.

 


Rytmik 1-5 år - tirsdag - sæson 18/19


Hold: 1-2 år kl. 15.30 - 16.15

Hold: 3-5 år kl. 16.30 - 17.20


Allerede fra dit barn selv kan begive sig rundt, er sang, musik og bevægelse en naturlig del af hans/hendes legeunivers.

 

Undervisningen inddeles i to aldersgrupper: 1-2 årige og 3-5 årige.

 

I begger aldersgruppe vil vi trygge rammer gennem fantasi og leg understøtte og udvikle dit barns musikalske udfoldelse. Gennem musikken kan vi få nogle enestående oplevelser, og ved at arbejde bevidst og målrettet kan vi skabe et fundament for dit barns videre musikalske udvikling.

 

Vi vil synge, hoppe og springe og lege rytme- og instrumentlege.

 

I gruppen 3-5 årige vil vi desuden øve og arbejde med musikkens forskellige begreber.

 

 


    

- Se lærerplan for undervisning her

- Tilmeld dig her

- Kontakt os her

- Priser og holdstørrelser 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.