underside_topbilleder_14

Lærerliste Marianne Jaworski

 

Klaver, Musik i 1. klasse, Musikværksted

 

IMG_2631-001Jeg hedder Marianne Jaworski, og underviser her på Ballerup Musikskole i klaver - klassisk og rytmisk - og i fagene Kompagnon, Musik i 1.klasse og Musikværksted. Derudover har jeg en klaversammenspilsgruppe ”Klaver med mer”.
Jeg har været her siden 1980, og det er jo en del år, men kedeligt har det aldrig været. Tværtimod har det været super spændende at følge og arbejde med på den udvikling, som Musikskolen har undergået i de 32 år.
Min faglige baggrund er 1.del af cand. mag. studiet i Musikvidenskab på Københavns Universitet og derefter studier og eksamen som Almen Musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1977.
Derudover har jeg været udøvende musiker i forskellige sammenhænge, og skrevet materiale til brug for undervisningen af de allermindste børn (1½-3 år)
Det sjove, lærerige og  spændende er arbejdet med at rådgive børnene og de unge mennesker i at arbejde med musikken.
Mit udgangspunkt er, at et hvert barn (og menneske) har nogle kompetencer – i mine fag, altså indenfor musik, bevægelse og klaverspil - og det er lige præcis dem, jeg skal hjælpe med at finde frem til. Noget er rigtigt for én, men ikke for en anden, og det er så opgaven for mig som ”rådgiver” at føre eleven den rigtige vej.
Musikken er bestemt et fag med mange udfordringer, mange muligheder og mange glæder, og da det også er mit hjertebarn, er jeg er til stadighed og dagligt glad for mit arbejde.

Klaver


Musik i 1. klasse

 

Musikværksted 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.