underside_topbilleder_22

Lærerliste Mads Kjølby


Guitar


MadsKjlbyJeg blev uddannet fra Rytmisk musikkonservatorium i 2003 med en diplomoverbygning i guitarundervisning og studerede desuden 1 år på Musician’s Institute i Hollywood i Los Angeles tilbage i 1996. Jeg er forholdsvis ny på Ballerup musikskole, men har undervisningserfaring fra musikskoleverdenen siden 1997. Derudover har jeg nogle MGK-elever og har desuden undervist elever fra Esbjerg og Københavns konservatorier.

 

Jeg medvirker på ca 30 cd’er i forskellige genrer, deriblandt 2 jazz-udgivelser med mit eget band – Mads Kjølby Kvartet - www.madskjolby.dk Jeg har turneret verden rundt med forskellige bands og optrådt på festivaller i Havana, Beijing, Moskva, London for bare at nævne nogle.  De seneste 5 år har jeg dog fokuseret mest på mit arbejde i Danmark – musikskolen, forskellige faste orkestre og diverse teaterforestillinger.

 

Jeg spiller fast med i Tivolis bigband i sommerhalvåret, men spiller indimellem også med DR’s forskellige orkestre, Bigbandet og underholdningsorkestret og det kongelige kapel.

Jeg har spillet med i en masse musicals: bl.a. MammaMia, Les Miserable, Chess, Matador, Ronja Røverdatter, Four Jacks og skal spille Shrek i Forum til foråret.

 

Gennem mit teaterarbejde er jeg nødt til at arbejde med en masse forskellige genrer og guitarer, og det tænker jeg også ind i min undervisning. Det betyder at vi kan komme vidt omkring i genrerne og jeg forsøger at introducere mine elever for de forskellige typer af guitarer: akustiske og elektriske og der plejer også at snige sig en banjo med i tasken op mod jul.


Guitar 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.