underside_topbilleder_108

Lærerliste Kristina S Husum

 

 Trompet

 

bildeVed siden af mit arbejde som trompetlærer er jeg aktiv som udøvende trompetist. Efter konservatorietiden var jeg tit forbi i landets symfoni- og operaorkestre, mens de senere år mer og mer bliver viet til kammermusik og mindre konstellationer - især i forbindelse med mit hjertebarn barok, på tidsrigtigt instrument.
Jeg er dog bestemt ikke genreforskrækket, men har tværtimod et ønske om at have så mange farver på min pallet som muligt. Blandt andet er jeg leadtrompetist i musikskolens Big Band.

Jeg har været ansat ved Ballerup Musikskole siden 2011, men har undervist helt fra jeg var 14 år gammel. Det var måske lige tidlig nok synes jeg selv, men jeg har efterhånden fået godt flair for det.

Jeg elsker at undervise, og synes det er ligeså spændende med de små på 7 år som de mere viderekomne helt op i gymnasiealderen. En og anden voksen elev har da også haft sin vej forbi.

Musik handler om at være sammen, og om at opleve og føle. Alder, niveau og erfaring er ligegyldig. Det er netop vores uligheder der skaber musikken og oplevelsen, og gør det spændende at spille sammen.

Uanset om man stiler efter en karriere som professionel musiker, eller blot vil stifte lidt bekendtskab med musikkens underfundige væsen, så er man helt tryg hos mig. Da jeg selv opererer så bredt jeg kan, kender jeg både til at være specialist på meget små spidsfindige områder, og til lysten til et besøg på anden mands territorium. Det hele er med til at skabe min identitet som musiker, og ikke et minut er spildt.

Det skal være sjovt at gå til trompet i Ballerup Musikskole, og det synes jeg bestemt ikke jeg står i vejen for!

 

Trompet

 

Aspirant BmSO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.