underside_topbilleder_37

Fagoversigt Computermusik + lydteknik

 

Dette fag tilbydes fra:

3. klasse og opefter.

 

Når du laver musik på en computer har du mulighed for at optage/indspille sang og musik eller lave musik direkte på computeren. Bagefter kan du manipulere og tilpasse musikken som du synes. Du kan også komponere og derefter udskrive noder via computeren.

 

Indhold

Vi stiller programmer og studie til rådighed i din undervisning.

 

Vi har både almindelige sequencer (optageprogrammer) og drag and drop programmer, som kan bruges til at lave hurtige opbygninger af musikstykker.

I undervisningen kommer du til at arbejde i forskellige små-programmer samt et større program der hedder Reason. Reason er et spændende virtuelt studie med lydmoduler, effekter, miksere,sequencer, patterns, trommemaskiner med mere.

 

Du kommer til at lære om mikrofonbrug, mikserens opbygning og funktioner, samt hvordan man optager og behandler forskellige lydkilder.

 

Der er stor frihed i computermusik, og du får lov at være din egen producer og selv bestemme, hvordan dit færdige produkt skal lyde, inden det hele brændes til en CD.

Det er en forudsætning, at du har et keyboard eller et klaver du kan øve på derhjemme, men det er ikke en forudsætning, at du har spillet et instrument før. Du vil nemlig også blive undervist i lettere keyboard og almindelig musikteori. Endelig er det en fordel, hvis du har din egen computer derhjemme.

 

I undervisningen har du også mulighed for at lære om lydteknik og om, hvordan en mixer og andet lydgrej fungerer.

 

Bemærk at undervisningen i dette fag udelukkende finder sted i lydstudiet i Musikskolehuset, Gl. Rådhusvej 13, Ballerup.

 

Øvelse gør mester

Det er vigtigt at du øver dig hjemme!
- Se her hvordan du skal øve dig.

 

 

- Se lærerplan for undervisning her

- Tilmeld dig her

- Kontakt os her

- Priser og holdstørrelser

  

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.