underside_topbilleder_84

Lærerliste Jesper Aggeboe

 

Klaver

 

Hej, jeg hedder Jesper Aggeboe og underviser i klaver/keyboard & sammenspil.
Jeg har læst musik på københavns Universitet på det Musikvidenskabenlige Institut, og har her modtaget undervisning i klassiske klaverspil af Elsebeth Brodersen og i rytmisk klaverspil af Jan Ole Traasdahl.
Her skrev jeg speciale om pianisten, jazzmusikeren og komponisten Thomas Clausen, som jeg så også modtog undervisning fra.

For mig er der ikke de store modsætninger mellem den klassiske og den rytmiske musikgenre. Det handler mere om at finde den gode musik at spille.

Jeg arbejder gerne med det improvisatoriske i min undervisning, men er samtidig opdraget i den traditionelle undervisning i nodespil, teori etc. Der skal jo være et grundlag at improvisere fra.

Jeg har tidligere været pianist i div teateropsætninger og revyer. F.eks i Crazy Christmas Cabaret i Glassalen i Tivoli. Jeg har undervist i aftenskole og Den Rytmiske Højskole.

Jeg arbejder samtidig som organist og korleder og er pt ved at uddanne mig som sådanne på Sjællands Kirkemusikskolen i Roskilde. Det er meget sundt at være i elevrollen igen - det perspektiverer unægtelig ens egen undervisning.

At arbejde med musik er en stadig udvikling, ja en livsopgave.

 

Klaver


Keyboard/Synthesizer 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.