underside_topbilleder_8

Lærerliste Jens Kjær Riemer

Klaver

JKR


Det univers musikken åbner op for er så rigt og uendeligt, og bag ved klaveret kan du få adgang til det ved at trykke på én enkelt tangent; Og når du lærer at bruge flere bliver det kun bedre. Der er virkelig noget at glæde sig til.


Jeg arbejder med udgangspunkt i klassisk klaverteknik, og jeg gør det på så mange kreative måder jeg overhovedet kan komme i tanke om. Af den grund kan mine elever arbejde med præcis det stykke de har lyst til - rytmisk eller klassisk. Alle elever har brug for noget forskelligt. Både i forhold til stykker, men også i forhold til hele håndværket. Og jeg ved ikke noget bedre, end at arbejde sammen med mine elever på at finde frem til præcis det, som åbner musikken for dem.


I mine pædagogiske studier hos Anne Øland arbejdede vi på at kunne tilbyde eleven hele pakken. Noder, rytme, klangdannelse, pedal, krop, artikulation og dynamik. Det er altsammen musikalske fagudtryk; og mine timer er altid bygget op omkring alt det. Det behøver man som elev heldigvis ikke bekymre sig om. Det tager jeg mig af.

Jeg har altid haft det som om alting i livet bliver afspejlet i musik. Så der var ingen vej uden om, at jeg skulle til Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus for at studere klaver hos Anne Øland. Sikke en fest det var. Vi har lavet klaverkonkurrencer for verdens største børnepianister, festivaller med russiske superpianister, knækket koden i Prokofievs 3. sonate, og spillet uendelig mange koncerter.

Jeg finder virkelig en stor musikalsk glæde ved at mestre klaveret. Det er for alvor der jeg har fundet ud af, hvor meget musik betyder for mig. Jeg har ikke noget mål om at mine elever skal have det på samme måde. Mit mål er at bruge al min kreative energi på at inspirere mine elever.


Klaver 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.