cello

Lærerliste Ida Nørholm

 

Cello

 

INJeg har undervist i flere år og siden 2012 på Ballerup Musikskole.
Alle er velkomne til celloundervisningen.

Det er altid spændende at møde nye elever, og undervisningen er en mulighed for at deles om begejstringen for musikken uanset ambitionsniveau. Nogle elever ved meget tidligt, at de gerne vil have en professionel karriere, andre vil gerne dyrke musikken som hobby og som fællesskab, og nogle er bare vilde med musik. Jeg fokuserer meget på at tilpasse min undervisning til den enkelte elevs interesser og behov, for at sikre, at alle mine elever får inspiration, udfordringer og redskaber til at kunne få livslang glæde af musik.
Det er vigtigt, at vi har det sjovt, men jeg er også opsat på, at eleverne når deres individuelle mål.

I mit liv har musikken netop være en kilde til glæde, inspiration og spændende udfordring. Musikken har sørget for, at jeg konstant har været igang og på vej. Musikken har givet mig store oplevelser, sociale fællesskaber, personlig udvikling og et universelt sprog at kommunikere på.

Jeg er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 2005. Efterfølgende har jeg studeret i Chicago og i Madrid.

Med min trio, Trio Ismena, har jeg været prismodtager i flere internationale konkurrencer. Senest vandt vi 1. pris i P2's kammermusikkonkurrence i 2009. Se www.trioismena.com for mere Info.

 

Cello 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.