Klassisksang

Lærerliste Henriette Nederby Kristensen


Sang & Sang - klassisk

 

 

JHN1eg er uddannet i klassisk sang med en 5 årig musikpædagogisk diplomeksamen fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium, samt en solistklasse fra Det Fynske Musikkonservatorium, hvorfra jeg afsluttede med debutkoncert i 2009.

 

Jeg havde min professionelle debut på operascenen på Den Fynske Opera i 2008, og har en duo med en pianist med hvem jeg laver koncerter i mange forskellige sammenhænge. Herudover laver jeg kirkekoncerter samt synger i radiokoret. Jeg har en bred musiksmag, og kan lide at synge alt fra danske sange og viser, klassiske sange, operaarier, musicals til pop og jazz.

 

Jeg har undervist både børn og voksne siden 2002.

 

Musik og sang er en essentiel del af mit liv, og jeg brænder for musikken både som udøvende sanger og som underviser. Glæde, kreativitet, sociale fællesskaber samt personlig og faglig udvikling er alt sammen gevinster man får ved at dygtiggøre sig indenfor sang og musik. Som underviser nyder jeg at se eleverne udvikle sig og blomstre, og jeg nyder at dele min begejstring for musikken med dem og bruge af min erfaring og viden til at hjælpe dem godt på vej hvad enten de vil dyrke sang på hobbyplan eller med en professionel karriere for øje.

 

Sang

 

Sang - klassisk 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.