underside_topbilleder_47

Lærerliste Eske Holmgaard Nørrelykke


Elbas og kontrabas

 

EskeNrrelykke

 

Jeg er bassist i en lang række bands og projekter med base i København, hvor jeg er bosat. Jeg arbejder som sideman og medlem i flere forskellige danske jazz- og rockbands, komponerer musik og lyd til film, tv, reklamer, danseforestillinger og medvirker på en mængde danske cd- og pladeudgivelser.

 

Jeg har bl.a. studeret på Berklee College Of Music i Boston samt på Institutt for musikk og dans på universitetet i Stavanger. Dernæst har jeg været bosat i New York, hvor jeg studerede og var i et mesterlæreforløb hos bassisten Ben Street. Endelig har jeg modtaget undervisning hos en lang række bassister, deriblandt kan f.eks nævnes Niels Henning Ørsted Pedersen.

 

Mit musikalske felt spænder bredt, da min interesse for musik aldrig har været baseret i én særlig genre eller stil, men først og fremmest i, hvordan man kan bevæge sig musikalsk, også på tværs af disse betegnelser. Jeg vil dog sige, at jeg primært har lært at spille musik igennem jazz og har derfra bygget mit håndværk op på kontrabas og el-bas.

 

Elbas


Kontrabas 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.