underside_topbilleder_23

Fagoversigt Dans

Dette fag tilbydes fra:

2. klasse og opefter.

Dans er bevægelse til musik og er en spændende måde at udtrykke sig på.

Er du vild med at danse, så kom og vær med!

Undervisningen i dans foregår på Musik- og kulturskolen, Gl. Rådhusvej 13.

Indhold

Til showdans kan du sammen med dine kammerater lære en masse sjove og seje danse. Du vil lære alt fra hip hop, street, funk, jazz og moderne.

Alle vore dansehold optræder i vorestore danseshows, hvor du får mulighed for at vise alt hvad du kan foran et stort publikum. Vi bestræber os på at vore danseshows er af højeste kvalitet, og du skal derfor påregne en udgift på omkring 300 Kr. pr. sæson til kostumer.

Vi underviser i hold på 8 elever og derover, og en undervisningstime varer 40 minutter. Ved oprettelse af hold på mere end 8 elever kan undervisningstiden dog blive forholdsmæssigt korrigeret i form af længere undervisningstid, hvis instruktøren finder det nødvendigt, og såfremt forholdene tillader det.

- Se lærerplan for undervisning her

- Tilmeld dig her

- Kontakt os her

- Priser og holdstørrelser

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.