underside_topbilleder_66

Lærerliste Charlie Sørensen

TubaCharlie
Tuba – er det ikke den der tykke, forpustede en, der kun kan sige “UM-BA, UM-BA”, kendt fra det musikalske eventyr “Tubaen Tubby”?

Det laver jeg hermed om på.


Tubaen er et stort, dejligt krammeinstrument, der er uundværligt i al slags musik, lige fra rytmisk til klassisk. Du kan hurtigt lære at spille en simpel basstemme, og du vil derefter få mange gode musikalske tilbud.

Tubaen er ikke et soloinstrument, men den elsker at spille sammen med andre, store som små, messing som træ.


Jeg elsker min tuba. Sammen har vi haft de fedeste oplevelser i alle musikalske sammenhænge, ensembler, harmoniorkestre og især brass bands. Jeg har været aktiv messingmusiker i over 40 år, har spillet på alle tubaens små søskende, men har altid været dybt fascineret af de dybe toner.


Jeg har været musiker i Søværnet og medstifter af og tidl. tubaist i Lyngby Taarbæk Brass Band og lige nu spiller jeg i mindre ensembler.


Som ny på tuba vil du lære tonedannelse, blæse- og vejrtrækningsteknik og inden længe vil du være klar til alt det sjove, nemlig orkestersammenspil. Her vil du opleve et socialt og musikalsk fællesskab, der vil give dig yderligere motivation til at øve derhjemme. Hjemmearbejde er selvfølgelig nødvendigt!

 

 

 

yamaha_yfb_621_f_tuba_1_webshop_902736

tuba-benny


 

Tuba 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.