underside_topbilleder_104

Lærerliste Bruno Andersen


Trommer/percussion

 

IMG_3606-2Jeg har været ansat som lærer ved Ballerup Musikskole siden 1981. Alder? Må jeg være fri! Man spørger ikke om en trommeslagers alder, for som sådan har vi ingen. Jeg har nok altid været en stor legedreng og uden at blinke ret mange gange, og med chancen for at lyde lidt hellig, kan jeg sige at jeg faktisk aldrig har haft det så godt som nu, med hensyn til at spille og undervise. Frustrationer kan jo altid opstå, specielt så længe man arbejder med mennesker, men når jeg ser tilbage på mine undervisningsår, så er det faktisk sådan det er. Har i næsten alle årene kørt med trommegrupperne Drum Chickens og Drum Freaks som er henholdsvis de små upcommings og de store mere erfarne elever. Som det fremgår af årstallet 1981,er det adskillige trommeslagere, der har deltaget i disse forløbere for noget, som kunne lede tankerne hen på Safri Duo.


Personligt har jeg modtaget klassisk samt rytmisk trommeundervisning med supplerende kurser på det Rytmiske Konservatorium. Har selv spillet de fleste former indenfor den rytmiske musik og har haft den glæde igennem mit musikalske virke, at spille med rigtigt mange dygtige musikere, både kendte og så alle de andre, som man måske ikke lige kender fra TV, men som er forrygende musikere. Ud over trommer og percussion spiller jeg violin, guitar, klaver og keyboard og har desuden modtaget sangundervisning og sunget professionelt igennem mange år. Disse ting har jeg bl.a. haft stor glæde af i min undervisning af børn og unge, da vi spiller meget sammen i forbindelse med undervisningen.
Som min gode ven, kollega og medmusikant Michael Larsen altid siger. Det vigtigste er at være en rigtig spillemand. Det vil sige en der har kærlighed til det han eller hun gør og ikke tager det hele SÅ højtideligt. Det er vigtigere at komme ud over rampen, end at være professor i den del af verden hvor vi opererer.

 

Trommesæt


Trommer/percussion 

Ballerup Musikskole er designet af Orango.
Orango udarbejder websites og webshops. Eksperter i udvikling af PrestaShop.